Logo Setas

Mini Guía dels Bolets Catalans

A la Primavera i a la Tardor, Anem Tots a Buscar Bolets Per Completar les Dietes d'alimentació, per alimentar-nos amb la millor dieta de bolets acabats de collir i de gaudir d'una de les millors opcions que ens dona el bosc per menjar.
Troba Aquí les Imatges dels Millors Bolets Comestibles de Catalunya , que pots trobar en els boscos Catalans i portar-los al la taula per dinar i gaudir d'un bon plat de bolets de tardor.

Abans de Menjar Bolets:
Abans de Menjar Bolets


Cal Saber dels Bolets...

En Aquesta Guía de Bolets, Pots Trobar Algunes especies de Bolets que pots trobar en l'àrea de Catalunya.
En aquesta petita guía de bolets, nomes he volgut nombrar aquells bolets que m'han agradat y que yo mateix he pogut recolectar en les meves recol·lectes.
No Tots els Bolets Son Bons y Si No Tens Informació Sobre els Bolets Que Trobes, és Millor Que No els Tastis Ya Que et poden fer mes mal que bé, així que jo .


Parts del Bolet
Altres Dades de Bolets Comestibles de Catalunya:
Sobre l'Autor d'Aquesta Web
00 Imatge Bolets 3D

Autor; Pol Flórez Viciana


Mini Guía dels Bolets Catalans

Pol Flórez Viciana

20/11/2018

Pol Flórez Viciana, Xavi Flórez

Ramon Pascual - Guia dels Bolets dels Països Catalans
Fungipedia - Associació Micológica
Viquipedia - Enciclopedia

Tècniques de Conservació:
Al Frigorífic
0 Camagroc Al Plat Per el Frigorífic

Conservació Per Fer en Menys de 2 Setmanes

Els dies que poden passar en aquest mitjà de conservació és Molt limitat, poden aguantar entre 1 setmana i 3 setmanes desde el día de la recol·lecció, depèn de l'espècie i l'estat del bolet.
Aquest és el millor mitjà de conservació per conservar-lo fresc quan ja a recol·lectat i depèn de l'estat del bolet que duri més o menys.


Assecat de Bolets
0 Camagroc Secados 0 Murgolas Secas

Assecat de Bolets i Conservació Per Tot l'Any

Per assecar bolets, es bastant fácil, nomes s'han de estendre els bolets sobre un paper absorven deixant entre ells una certa distancia per afavorir l'assecat i deixar passar uns díes, per despres guardar-los en pots per tenir per tot l'any.
S'ha de saber que no tots els bolets son bons candidats per ser assecats per tant, No Tots els Bolets son Bons quant s'han assecat y per tan no Tots els Bolets es Poden Assecar.


Congelació de Bolets
0 Plat de Bolets

Tècnica de Congelació

Els Bolets, es poden congelar sempre que s'hagin cuit a l'aigua o en un guisat. Per Congelar Bolets s'han de Cuinar Abans o coure-les amb aigua durant 5 o 15 minuts per despres procedir a la seva congelació per a tot l'any.
Per Preparar Bolets Després de Haver-les congelat, només cal descongelar i afegir els bolets algun guisat y cuinar-les per menjar tal qual. També és poden cuinar tal cual es van congelar després de haver-los descongelat.
Tots els bolets poden ser congelades amb aquest procediment el qual és recomanat si agafes bastants per tot l'any.